2012 m. rugsėjo 6 d., ketvirtadienis

Tvora Nylofor

Jeigu reikia patikimos, su plačiomis pritaikymo galimybėmis segmentinės tvoros – puikus pasirinkimas būtų Nylofor. Šis gaminys jau rinkoje yra užsirekomendavęs kaip patikimas aptvėrimo sprendimas.
Segmentai gaminami iš suvirintų strypų, kas garantuoją tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Šio tipo tvoros naudojamos ir palyginus dėl nedidelės kainos bei lengvo montavimo.
Pagal naudojimo tikslą ir reikiamą apsaugos lygį galima rinktis iš keturių šios tvoros tipų: Nylofor 2D, Nylofor 3D ir Nylofor F.

Tvoros sistema Nylofor 2D
Tvora Nylofor 2D

Pagaminta naudojant dvigubus suvirintus strypus, kas tvorai suteikia ypač didelį tvirtumą. Pagal skirtingas gamybos technologijas ir techninius duomenis galima rinktis iš skirtingų specifikacijų – 2D arba 2D Super. Segmentų plotis siekia 2.5 m, o aukštis galimas labai įvairus – nuo 1.1 iki 2.5 metro. Galimi akių išmatavimai 20x5 cm arba 20x10 cm. Tvoros strypai yra padengti cinko ir poliesterio danga, kad garantuoja patikimą apsaugą nuo korozijos. 2D Super variantas gali būti padengtas naudojant karšto citavimo būdą. Gali būti montuojama su skirtingo tipo stulpais. 



Tvoros sistema Nylofor 3D

Tvora Nylofor 3D
Šiai segmentinei tvorai naudojami 5 mm skersmens strypai, kurie taip pat yra cinkuoti ir papildomai padengti poliesterio sluoksniu. Galimi aukščiai nuo 0.63 iki 2,43 m., plotis – 2,5 m. Akučių išmatavimai – 20x5 arba 10x5 cm. Galima įsigyti 3D ir 3D PRO specifikacijas. Šią segmentinę tvorą taip pat galima montuoti su skirtingų tipų stulpeliais. 3D variantas puikiai tinka mokykloms, stadionams, oro uostams ir panašiems objektams apsaugoti. 3D PRO pagalba patikimai galite aptverti gamyklas, sandėlius, logistikos bazes ir pan.



Tvoros sistema Nylofor F

Tvora Nylofor 3f
Sumontuota iš horizontalių ir vertikalių plokščių strypų ir užtikrina itin aukštą saugumo lygį. Horizontalių strypų išmatavimai 15x6 mm, vertikalių 5 mm. Akučių išmatavimai – 200x50mm. Panelių aukštis nuo 0.63 iki 2,03 m, o plotis 2.5 metro. Šio tipo aptvėrimas puikiai tinka parkų, mokyklų, visuomeninių pastatų apsaugai. 

Taigi Nylofor pagalba patikimai įrengsite visuomeninių ir infrastruktūros pastatų aptvėrimus, išspręsite mokyklų saugumo problemą, šiuos gaminius puikiai pritaikysite ypatingos saugos reikalaujančiuose objektuose kaip karinės bazės, oro uostai, energetiniai objektai ir pan.


Daugiau informacijos galite rasti šios segmentinės tvoros gamintojo Betafence internetiniame puslapyje

Žemiau pateiktame video galite matyti kaip gana greitai ir paprastai montuojama Nylofor tvora

2 komentarai:

  1. Gerai, kad šios tvoros aukštis nemažas, nes mūsų azijos aviganis įsigudrina peršokt 1.7m tvorą.. Dabar kai naują darėm, tai žiūrėjom, kad stulpai tvorai ir pati tvora būtų bent 2m.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano manymu tvora ne vien dizaino ar estetikos prekė, bet ir saugumo. Mes renkantis tvorą dėmesį atkreipėme, kokio stiliaus tvoros segmentai, koks maksimalus aukštis.

    AtsakytiPanaikinti